Portfolio

Naast mijn vaste uren voor Lotus Diffusers, Kidsproof, Salon Refresh en Mamamieppie, heb ik de volgende projecten afgerond:

Lotus Diffusers

Februari 2019, Carolien komt bij me met een goed idee. Ik denk ook dat het een prima plan is. Ze gaat een webshop beginnen. Ik bouw de shop. Anderhalf jaar laten bouwen we hem om. Inmiddels werk ik gemiddeld 6 uur per week voor Lotus Diffusers.
Ik bedenk plannen, werk ze uit, regel het drukwerk met een externe kracht, maak foto’s, nieuwsbrieven, blogs en pas productteksten aan. Een fantastische klus. Elke week weer!

Kidsproof

Claudine had net Kidsproof Friesland overgenomen, terwijl zij Kidsproof Kop van Noord-Holland al had groot gebracht. Zij huurt mij in om teksten na te kijken, links te checken, Facebook en Instagram in te plannen en nieuwe blogs te schrijven. Erg leuk werk!

MamaMieppie

Voor cateringbedrijf MamaMieppie schrijf ik maandelijks een smakelijke nieuwsbrief. Daarnaast huurt Miranda mij in voor een half uur per week om stukje bij beetje haar website en andere online media aan te pakken.

Salon Refresh

Voor deze superfijne salon (ik kom er zelf ook heel graag), maakte ik een marketing plan. Daar kwam onder andere uit naar boven dat Carolien wel wilde, maar simpelweg geen tijd had voor social media. We zette de nieuwsbrief opnieuw op, maakten een mooie landingspage voor aanmeldingen voor de nieuwsbrief en speelden wat met een stijl voor het Instagram account.

Reis & Styl

Toen persoonlijk reisagent Ester eindelijk weer reizen kon gaan verkopen, in plaats van annuleren, wilde ze een mooie website. De look & feel moest passen bij haar zo kenmerkende huisstijl. Een ontzettend leuk project met heerlijke en inspirerende vakantiefoto’s. Reis & styl.

Rap VVO

Voor volleybalvereniging RAP VVO in Obdam, zocht Henry naar een nieuwe layout. En een hostingmaatschappij die wat betrouwbaarder was. We hebben de site gerestyled, en doen nu ook het onderhoud voor deze knusse vereniging.

Zonwaard

Er was wat gedoe met een gekocht thema en met de hosting van de site. Daarbij konden de verloskundigen niet meer zelf aanpassingen doen, waar ze dat voorheen wel konden. We bouwden de site om, zetten er een nieuw thema op en namen de hosting over. Nu draait alles weer als een zonnetje bij Zonwaard.

La Fleur

Jenny is een kei in het maken van de mooiste permanente make-up. Deze vakvrouw was toe aan een nieuwe website. We verhuisden de mail en brachten alles op 1 plek. Wel zo handig! Schoonheidssalon La Fleur.

Chefsplein

Ted & Nick willen graag échte koksmessen gaan verkopen. Zij openden Chefsplein. Het liefst willen ze zoveel mogelijk zelf doen, dus na een simpele opbouw van de shop, heeft Nick een half uurtje coaching geboekt.

Eigen-wijs

Suzanne, coach, was begonnen aan een site, maar zag door de bomen het bos niet meer. Ze doet veel liever waar ze goed in is en zodoende mocht ik haar site restylen. Een heerlijke klus! Eigen-wijs met Suzanne.

BABS Brigitte

Voor BABS Brigitte Kraan maakte ik een website en schreven we samen een marketing plan om haar business een boost te geven.

Zij Straalt

Maayke wilde een vette website. Eentje die kracht en licht uitstraalt. Die heeft ze! Neem zeker een kijkje, dames. Maayke laat jou stralen! www.zijstraalt.nl

Reishuisje by Zee

Wat een mooi project en helemaal in mijn straatje! Een website voor een vakantiewoning. Wow! Wat tóf! Neem je een kijkje? Reishuisje by Zee.

Anita Kaandorp

Anita Kaandorp is bewustzijnscoach. Zij heeft heel wat in huis om jou te helpen, daar waar nodig. Loop je ergens vast? Opnieuw en opnieuw? Anita gaat met jou op zoek naar de oorzaak en helpt je op de juiste weg. Check Anita Kaandorp om te zien wat zij voor jou kan doen! Ik maakte deze site voor haar.

Sacred Elements

Nora geeft fantastische, Egyptische massages én doet chakra healings. Echt ontzettend bijzonder om mee te maken. Laag in energie? Gun jezelf een uurtje bij Nora en je komt als herboren terug. Beloofd!

Check: Sacred Elements. Een enorm leuke site om te maken,omdat ik bijna carte blanche kreeg!

Drop Productions

Herman wilde een winkeltje voor al zijn instrumenten. Alleen had Herman ook nog een oude vriend die zijn beheer deed.
Long story short: Herman heeft zijn winkeltje en zijn virtuele webgrond laten verhuizen. Wel zo makkelijk, alles op één adres. Ik heb de winkel opgezet en daarna kon Herman weer lekker ‘doe-het-zelven’. Drop Productions.

Stuff and Styling

Nu heeft Herman ook een vriendin. Suus. Hij en Suus kochten, hoe romantisch, samen een theme. Ook voor Suus deed ik de set-up en de aankoop van de virtuele grond. En zo kon ook Suus weer lekker aan de slag met haar gave bedrijf waarbij ze alles doet met betrekking tot stylen van woningen en je gave marktplaatsvondsten kunt kopen: Stuff and Styling.

Duurzame Stapjes

Lieneke van Duurzame Stapjes wilde graag leren bloggen. Omdat zij een missie heeft: mensen inspireren om duurzamer te leven. Zonder een belerende ondertoon. Ik vind het heel erg leuk om Lieneke te volgen en stel haar regelmatig een vraag over duurzamer leven.

Travelkees

Voor blogger Travelkees deed ik een volledige theme-update. Heel erg leuk om te doen! Nu kan zijn blog weer jaren mee. Zie je de gelijkenis? Travelkees heeft stiekem hetzelfde theme als Wandernan. Ondertussen werkte ik ook mee aan zijn nieuwe site. Deed ik daar een volledige installatie van een theme wat past bij zijn nieuwe business, maar dat is nog even geheim.

LION-Advies

Ilonka van LION-Advies had eerder met mij samengewerkt voor cateringbedrijf Stoer. Nu wilde ze haar site in beheer geven. Een flinke jaarlijkse kostenbesparing!

Zoek je nog een boekhouder die echt alle puntjen en komma’s ziet? Ilonka is je vrouw!

Vakantaseren

Mario van Vakantaseren liep tegen een paar problemen aan bij zijn huidige site. We verhuisden de site naar een ander hostingpakket en deden een volledige theme-update. Daarnaast werke ik mee om een webshop te bouwen op deze site.

Actie SH

Goedlachse Steef is een topper op het gebied van opleiden. Met fantastische praktijkvoorbeelden maakt hij zijn punt. Vijf minuten praten met Steef en je weet gewoon dat dit waar is!

Voor zijn bedrijf, waarbij hij verschillende opleidingen geeft, had hij een nieuwe site nodig. Of toch bouwen op het oude? Toen hij de kosten hoorde om een volledige nieuwe site neer te zetten was hij snel overstag.

Heeft jouw bedrijf een certificeerde opleiding nodig? Check Steef en je weet zeker dat je personeel echt iets opsteekt! Ga naar Actie SH.

Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid

Henriëtte heeft twee sites laten maken. Niet bij mij. Ze kreeg rekening na rekening en had soms geen idee waarvoor. Daarbij werkte het eigenlijk ook niet helemaal naar haar zin.

Ik nam het beheer over, en af en toe doe ik een aanpassing. Gewoon tegen het minutentarief…

Zie: Eerste Hulp bij Hoogbegaafdheid en Smart-Ease

Bureau Invaldocent

Voor een van de eigenaren van Bureau Invaldocent had ik al eens een site gemaakt. Deze was weer zo enorm leuk om te maken! Er moesten invulformulieren op zodat leerkrachten zich kunnen inschrijven.

KIJK wandelcoaching

Regelmatig help ik Yvonne van KIJK Wandelcoaching met haar site. Deze wandelcoach, met een fantastisch luisterend oor, kan ook een hoop zelf! Vaak doen we samen wat aanpassingen, waar zij bij zit, zodat ze het de volgende keer zelf kan.

Puur Skin Hair

Mariane had een site laten bouwen, maar kon haar bouwers maar matig bereiken. Aanpassingen maken duurde lang, lang, lang. We hebben de site naar mijn pakket verhuisd. Ik doe nu het onderhoud en de aanpassingen daar waar nodig. Puur Skin Hair.

Van Hier tot Timboektoe

Het is natuurlijk verschrikkelijk als je zelf een blog hebt en je bloggende vriendin laat een site maken die mooier is. Maar ja. Ik heb er wel aan meegewerkt. Michal is een perfectionist. Ze deed er meer dan een half jaar over om de stap te nemen een nieuwe look & feel (en naam) voor haar blog te verzinnen. Ze twijfelde en maakte haar site mooier en mooier tot dit perfect eindresultaat. En ja, Michal is écht in Timboektoe geweest…

Sander Schade Service

Sander Schade Service is het bedrijf van Sander, een vakman! Sander vind computers en social media echt niet boeiend, maar moet zich natuurlijk wel zichtbaar maken op deze kanalen. We bouwden een mooie website, zette in op Facebook, waar we regelmatig content plaatsen en stelden een Google advertentie in. Nu is hij goed zichtbaar!

Puretrust

Monique van Puretrust geeft waanzinnig lekkere gezichtsreflexologie massages. Van computers wordt ze niet zo blij. Een groot deel kan ze zelf, maar ze heeft er weinig plezier in. Voor Monique maak ik regelmatig een nieuwsbrief en een mooie aanmeldpagina voor haar nieuwsbrief. Inmiddels doe ik ook wat onderhoud van haar website. Zo zetten we daar tijdens ‘de crisis’ een pagina bij waarbij mensen heerlijke schoonheidsproducten kunnen shoppen.

Pilates studio To Flow

Antoinet van Pilates Studio opende een nieuw pand. Daarbij hoorde ook een website in een nieuw jasje. Compleet met een mooi reserveringssysteem en met een beetje power.

Schrijfster Maureen Smit

Maureen zou net haar eerste boek publiceren toen ze bij mij terecht kwam. Of ik haar kon helpen met de lancering. En misschien ook een blog?
Jazeker! Maureen Smit.

Koolmade

Maryska had een webshop, maar sinds de bouw ervan was er weinig gebeurd. Tijd voor een nieuwe layout en wat hulp bij updates. In een paar weken tijd was ze weer up & running om haar prachtige kaarten, agenda’s en invulboeken te gaan verkopen. Zelf heeft ze enorm veel gedaan aan de invulling, omdat het helemaal in haar straatje past. Koolmade.

Dutch Dance Centre

Mijn dochters zitten al jaren op dansles in Schagen. Al jaren verzorg ik de nieuwsbrieven, schrijf ik teksten voor persberichten etc. Eindelijk mocht ik de site aanpakken. Wat een feestje vond ik dat! Inmiddels hebben we samen twee rebranding projecten doorgemaakt. Dutch Dance Centre.

Dresspoint

‘Nanda, onze site moet wat frisser en hipper.’ Ik begreep wat Erna daarmee bedoelde. Erna wilde zelf zo min mogelijk te maken hebben met de bouw, of alle andere dingen die er bij komen kijken. Ik mocht de hosting en domeinnaamregistratie per direct overnemen en kreeg carte blanche voor de site. Heerlijk! Binnen een paar weken stond er een frissere site.
Daarna hebben wij ook tijdelijk de Facebookpagina van Dresspoint in beheer genomen, om te spelen en te zien wat daar aan verbetert kan worden. We hebben een inhouse workshop Instagram en Canva gegeven. Daarnaast passen we elk half jaar de foto’s aan naar het seizoen en we verzorgen de webmailingen. Inmiddels is de site weer omgebouwd naar een webwinkel. Daaraan werkten we mee en we ondersteunen waar nodig.

Sieraden van Ilse

Ilse maakt, naast haar andere baan, handgemaakt sieraden, die ze met veel plezier maakt en verkoopt. Je kunt ook een kinderfeestje bij haar regelen! Sieraden van Ilse.

Pimped by Moon

Monica maakte een carrièreswitch, besloot het roer in eigen hand te nemen en startte Pimped by Moon. Een bedrijf waarbij ze meubels restyled. Ik maakte een website, deed een zoekwoordenanalyse en hielp haar met het plaatsen van blogs.

Oud Budget Totaalzorg

Frank van Oud Budget Totaalzorg timmerde al vijf jaar aan de weg en was toe aan rebranding. Een nieuw logo, een nieuwe site en verbeterde diensten voor zijn klanten. Het resultaat: een prachtige en vooral heel duidelijke site.
Daarna hielpen we Frank met het ontwerp van een folder, welke wij ook voor hem hebben laten printen. Enorm leuk om te doen!

CNTRL F

Vlak voor de zomervakantie wilden Jeroen en Antoinette graag een site voor het bedrijf wat zij wilden opzetten. En eigenlijk, moest het nu. Ik hou van snelheid. Dus ik deed het heel graag nu. Binnen anderhalve week waren we van scratch naar een gebruiksvriendelijke site die zijn geld inmiddels heeft opgebracht. Wekelijks geven Jeroen en Antoinette trainingen en detacheren zij mensen in de finance sector. Plannen voor uitbreiding zijn inmiddels gerealiseerd. CNTRL F.


Bijspijkeren bij Monique

Ooit heb ik met Monique op een reisbureau gewerkt. Nu maak ik websites en is zij juf. Een juf die graag bijles gaat geven. De wensen waren vooral dat de site met een krap budget moest worden gebouwd. Ik adviseerde Monique over de mogelijkheden en bouwde met weinig middelen deze site waarmee ze inmiddels haar eerste leerlingen heeft geholpen. We maakten gebruik van een paar flitsende stockfoto’s, kozen voor kleurrijk en speels. Ook het bijtje is een rechtenvrije afbeelding, die we hebben gebruikt om haar visitekaartje te maken. Kom je ook bijspijkerenbijmonique ?

Van der Geest bloembollen

Toen de tulpen mooi op het land stonden belde Mirjam mij op. ‘Ze zijn nú perfect!’. Ik toog tijdens het paasweekend met mijn fototoestel naar de vier verschillende stukken grond waar de tulpen prachtig in bloei stonden. Ik kroop op mijn buik onder de tulpen en maakte van elke tulp afzonderlijk een ‘profielfoto’. Toen Pieter en Mirjam het weer iets rustiger kregen praatte ik over de site. Hoe moet het er uit komen te zien? En hoorde ik het bevlogen verhaal van Pieter aan, waarbij hij antwoord gaf op de vraag ‘Waarom word je bollenboer?’
We bouwden de Facebookpagina op en maakten van elke tulp een profielkaartje / graphic om eindeloos te gebruiken. Van der Geest bloembollen.

Born to Travel

Collega familiereisblogger Gaby heeft een drukke baan als marketingspecialist. Ze had een website voor haar blog, ooit begonnnen als hobby, waar ze graag een professioneler look voor wilde hebben. Wij maakten een site waardoor je direct op vakantie wilt in magazine stijl. Kom even klikken bij Gaby: Born to Travel.

Kapsalon Joos

Jolanda van Kapsalon Joos had werkelijk geen idee wat ze met haar website aan moest. Ze had duidelijke ideeën over de kleuren en had en paar steekwoorden voor mij: simpel, strak en zwart/wit. Ik gooide er een lekkere ‘ballsy’ kleur oranje bij, maakten foto’s in de zaak, een mooie graphic voor haar prijslijst en nu heeft ze een prachtige site en heel veel leuke reactie’s hierop! De website van Kapsalon Joos is bij ons in beheer, ook regelen wij de hosting. Zo kan Jolanda lekker doen waar zij goed in is… knippen!

Mijn eigen reisblog Wandernan

En natuurlijk is mijn eigen blog Wandernan een voorbeeld van wat er mogelijk is. Ik hou van een strakke site, waarop kleuren kunnen worden aangepast. Ik wil veel foto’s kwijt kunnen en deze groot tonen.