Telefoonnummer

06 133 46 726

Email

info@wanderweb.nl

Openingstijden

altijd

Elke klant heeft zo zijn of haar eigen verhaal, en ik vertel het je graag!

Breinfotograaf

RJ van Breinfotograaf kan eigenlijk alles zelf leren. Maar ja, dat wil nog niet direct zeggen dat je er ook zin in hebt. Ik kreeg de vraag of ik het niet even kon fixen en mijn blik er op werpen. Geen probleem. Ik zocht een ander theme uit, deed Elementor gedeeltelijk in de ban, zocht wat fijne stockfoto’s (geen Ken’s en Barbie’s graag!) en zorgde voor optimale doorklikmogelijkheden en call to action’s. Omdat RJ alles geweldig goed puntsgewijs aanleverde en we maar drie keer heen en weer hebben gemaild, was de klus binnen vier uur geklaard.

Van Hier tot Timboektoe

Het is natuurlijk verschrikkelijk als je zelf een blog hebt en je bloggende vriendin laat een site maken die mooier is. Maar ja. Ik heb er wel aan meegewerkt. Michal is een perfectionist. Ze deed er meer dan een half jaar over om de stap te nemen een nieuwe look & feel (en naam) voor haar blog te verzinnen. Ze twijfelde en maakte haar site mooier en mooier tot dit perfect eindresultaat. En ja, Michal is écht in Timboektoe geweest…

Annemiek den Hartog

Het verhaal van (de loopbaan van) Annemiek is bijzonder. Haar ijzeren wilskracht heeft haar geholpen tot waar ze nu is. Voor haar was het tijd voor een nieuwe website. Daar heb ik haar mee geholpen. En kijk eens wat een prachtige verhalen ze schrijft!

MamaMieppie

MamaMieppie is een cateringbedrijf. Vrij bekend in ons dorp. Ik hielp Miranda met het opzetten van een prachtige nieuwsbrief om haar klanten nog meer aan zich te binden.

Dabeau coaching

Wendy van Dabeau coaching wist precies wat ze wilde. Een goed lopende website. En vooral, heldere teksten voor haar werk als energetisch coach.

Letterdieren

Letterdieren is een fantastisch mooi boek. Maar ook is het een uitdaging om één product in de markt te zetten. Yvonne riep de hulp van Wanderweb in. We deden wat aanpassingen op de site die Yvonne een doorn in het oog waren. Daarna zetten we rondom de kinderboekenweek en dierendag een marketing campagne op.

Ken jij dit boek al?

Stoer Food

‘Nanda, wij hebben gewoon geen zin in dat Facebook en Instagram.’
Geen probleem. Ik heb een van de leerlingen van Stoer Restaurant een uurtje coaching gegeven en wat fijne kneepjes van Instagram bijgebracht.

Vervolgens verzorgen we een deel van de Facebook uitingen en stellen we reclames in, een werkje waar ik heel blij van word, want hey,.. het gaat over eten.

JP – Rijopleidingen

Jerry weet prima wat hij wil. We konden zijn ideeën vertalen naar een website die praktisch is in gebruik.

JP

Sander Schade Service

Sander Schade Service is het bedrijf van Sander, een vakman! Sander vind computers en social media echt niet boeiend, maar moet zich natuurlijk wel zichtbaar maken op deze kanalen. We bouwden een mooie website, zette in op Facebook, waar we regelmatig content plaatsen en stelden een Google advertentie in. Nu is hij goed zichtbaar!

Puretrust

Monique van Puretrust geeft waanzinnig lekkere gezichtsreflexologie massages. Van computers wordt ze niet zo blij. Een groot deel kan ze zelf, maar ze heeft er weinig plezier in. Voor Monique maak ik regelmatig een nieuwsbrief en een mooie aanmeldpagina voor haar nieuwsbrief. Inmiddels doe ik ook wat onderhoud van haar website. Zo zetten we daar tijdens ‘de crisis’ een pagina bij waarbij mensen heerlijke schoonheidsproducten kunnen shoppen.

Pilates studio To Flow

Antoinet van Pilates Studio opende een nieuw pand. Daarbij hoorde ook een website in een nieuw jasje. Compleet met een mooi reserveringssysteem en met een beetje power.

Schrijfster Maureen Smit

Maureen zou net haar eerste boek publiceren toen ze bij mij terecht kwam. Of ik haar kon helpen met de lancering. En misschien ook een blog?
Jazeker!

Lotus Diffusers

Carolien kwam bij me met haar briljante idee. Ze zou diffusers gaan verkopen voor al die etherische oliën. We maakten een site en regelmatig komt Carolien bij me voor een workshop. Telkens een beetje beter!
Inmiddels schrijf ik de blogs en nieuwsbrieven voor Carolien.

Koolmade

Maryska had een webshop, maar sinds de bouw ervan was er weinig gebeurd. Tijd voor een nieuwe layout en wat hulp bij updates. In een paar weken tijd was ze weer up & running om haar prachtige kaarten, agenda’s en invulboeken te gaan verkopen. Zelf heeft ze enorm veel gedaan aan de invulling, omdat het helemaal in haar straatje past.

Dans Centrum Chantal

Mijn dochters zitten al jaren op dansles in Schagen. Al jaren verzorg ik de nieuwsbrieven, schrijf ik teksten voor persberichten etc. Eindelijk mocht ik de site aanpakken. Wat een feestje vond ik dat!

Moois van Moon

Moois van Moon,… wat een snoepje. Het zusje van Pimped by Moon, waar Monica al haar kringloopschatten, kleine meubels en lokaal geproduceerde woonaccessoires verkoopt. Kom snel kijken!

Dresspoint

‘Nanda, onze site moet wat frisser en hipper.’ Ik begreep wat Erna daarmee bedoelde. Erna wilde zelf zo min mogelijk te maken hebben met de bouw, of alle andere dingen die er bij komen kijken. Ik mocht de hosting en domeinnaamregistratie per direct overnemen en kreeg carte blanche voor de site. Heerlijk! Binnen een paar weken stond er een frissere site.
Daarna hebben wij ook tijdelijk de Facebookpagina van Dresspoint in beheer genomen, om te spelen en te zien wat daar aan verbetert kan worden. We hebben een inhouse workshop Instagram en Canva gegeven. Daarnaast passen we elk half jaar de foto’s aan naar het seizoen en we verzorgen de webmailingen.

Sieraden van Ilse

Ilse maakt, naast haar andere baan, handgemaakt sieraden, die ze met veel plezier maakt en verkoopt. Je kunt ook een kinderfeestje bij haar regelen!

Pimped by Moon

Monica maakte een carrièreswitch, besloot het roer in eigen hand te nemen en startte Pimped by Moon. Een bedrijf waarbij ze meubels restyled. Ik maakte een website, deed een zoekwoordenanalyse en hielp haar met het plaatsen van blogs.

Oud Budget Totaalzorg

Frank van Oud Budget Totaalzorg timmerde al vijf jaar aan de weg en was toe aan rebranding. Een nieuw logo, een nieuwe site en verbeterde diensten voor zijn klanten. Het resultaat: een prachtige en vooral heel duidelijke site.
Daarna hielpen we Frank met het ontwerp van een folder, welke wij ook voor hem hebben laten printen. Enorm leuk om te doen!

Jeroen en Antoinette van CNTRL F


Vlak voor de zomervakantie wilden Jeroen en Antoinette graag een site voor het bedrijf wat zij wilden opzetten. En eigenlijk, moest het nu. Ik hou van snelheid. Dus ik deed het heel graag nu. Binnen anderhalve week waren we van scratch naar een gebruiksvriendelijke site die zijn geld inmiddels heeft opgebracht. Wekelijks geven Jeroen en Antoinette trainingen en detacheren zij mensen in de finance sector. Plannen voor uitbreiding zijn inmiddels gerealiseerd.


Monique van Bijspijkeren bij Monique

Ooit heb ik met Monique op een reisbureau gewerkt. Nu maak ik websites en is zij juf. Een juf die graag bijles gaat geven. De wensen waren vooral dat de site met een krap budget moest worden gebouwd. Ik adviseerde Monique over de mogelijkheden en bouwde met weinig middelen deze site waarmee ze inmiddels haar eerste leerlingen heeft geholpen. We maakten gebruik van een paar flitsende stockfoto’s, kozen voor kleurrijk en speels. Ook het bijtje is een rechtenvrije afbeelding, die we hebben gebruikt om haar visitekaartje te maken.

Van der Geest bloembollen

Toen de tulpen mooi op het land stonden belde Mirjam mij op. ‘Ze zijn nú perfect!’. Ik toog tijdens het paasweekend met mijn fototoestel naar de vier verschillende stukken grond waar de tulpen prachtig in bloei stonden. Ik kroop op mijn buik onder de tulpen en maakte van elke tulp afzonderlijk een ‘profielfoto’. Toen Pieter en Mirjam het weer iets rustiger kregen praatte ik over de site. Hoe moet het er uit komen te zien? En hoorde ik het bevlogen verhaal van Pieter aan, waarbij hij antwoord gaf op de vraag ‘Waarom word je bollenboer?’
We bouwden de Facebookpagina op en maakten van elke tulp een profielkaartje / graphic om eindeloos te gebruiken.

Sandra van Stralend Schrijven

Sandra heeft maar liefst zeven sites op haar naam staan. Maar ze is enorm druk met haar bedrijf dat ze zichzelf weinig tijd gunde er vaak naar te kijken. Tot ze op een dag dacht dat het zo niet verder kon. Ze nam contact met mij op en samen keken we naar het best template voor haar wensen. Sandra is zelf aardig handig in . Wat ze zelf kon doen deed ze en ik maakte het af in de layout wat ze graag uit handen gaf.

Familiereisblogger Gaby


Collega familiereisblogger Gaby heeft een drukke baan als marketingspecialist. Ze had een website voor haar blog, ooit begonnnen als hobby, waar ze graag een professioneler look voor wilde hebben. Wij maakten een site waarje direct op vakantie wilt in magazine stijl. Kom even klikken bij Gaby!

Kapsalon Joos

Jolanda van Kapsalon Joos had werkelijk geen idee wat ze met haar website aan moest. Ze had duidelijke ideeën over de kleuren en had en paar steekwoorden voor mij: simpel, strak en zwart/wit. Ik gooide er een lekkere ‘ballsy’ kleur oranje bij, maakten foto’s in de zaak, een mooie graphic voor haar prijslijst en nu heeft ze een prachtige site en heel veel leuke reactie’s hierop! De website van Kapsalon Joos is bij ons in beheer, ook regelen wij de hosting. Zo kan Jolanda lekker doen waar zij goed in is… knippen!

Het Schildershuys

Voor schilder Robert van de Goor maakten we: Het Schildershuys

Robert veranderde begin 2018 zijn bedrijfsnaam. Rondom de wijziging hebben we geholpen met de communicatie rondom deze wijziging. We maakte en aantal mooie plaatjes voor zijn Facebookpagina.

Timmerbedrijf Van Gent Totaalbouw

Voor timmerbedrijf VAN GENT Totaalbouw maakten een site.
Danny wilde graag een stoere en beknopte site waarop duidelijk werd wat zijn werkzaamheden waren, voor hem was bovendien de vindbaarheid van zijn bedrijf op Google belangrijk. 

Mijn eigen reisblog Wandernan

En natuurlijk is mijn eigen blog Wandernan een voorbeeld van wat er mogelijk is. Ik hou van een strakke site, waarop kleuren kunnen worden aangepast. Ik wil veel foto’s kwijt kunnen en deze groot tonen.