Fijn dat je komt kijken wat ik zoal gemaakt heb. Hier zie je wat voorbeelden van mijn expertise en wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Citytrips met Kinderen

Tussen al deze sites door wilde ik zelf ook graag een nieuwe website. Naast mijn persoonlijke reisblogs Wandernan leek het me mooi een site te maken die volledig is gebaseerd op affiliated links. Deze links zorgen voor een passief inkomen dmv commissie die ik ontvang over de items die geboekt worden via deze site. Dat is klinkt misschien als een goudmijn, maar is eerlijk gezegd vooral een kwestie van veel tijd investeren, geduld hebben, uitzoeken hoe je de potentiële klant echt dient en er vooral veel lol in hebben. Citytrips met Kinderen is echt een kleurrijk snoepje geworden!

Oud Budget Totaalzorg

Frank van Oud Budget Totaalzorg timmerde al vijf jaar aan de weg en was toe aan rebranding. Een nieuw logo, een nieuwe site en verbeterde diensten voor zijn klanten. Het resultaat: een prachtige en vooral heel duidelijke site.

Makelaardij Stroet – Kuipers

Een jaar nadat Patrick het stokje van zijn vader overnam bij Makelaardij Stroet – Kuipers, was het tijd voor een nieuwe site.

Een site waarop direct duidelijk was welke verschillende markten deze veelzijdige makelaar bedient en waarbij woningzoekenden makkelijk konden zoeken.

Het resultaat is een duidelijke site met heel veel uitbreidingsmogelijkheden.

Lotus Diffusers

Carolien van Lotus Diffusers kwam naar me toe met de wens voor een webshop voor haar prachtige diffusers en aanverwante artikelen. Na een paar maanden voorbereiding stond de shop er. En stroomden de eerste bestellingen binnen. Carolien volgde twee workshops en gaf de aanbouw van haar Facebookpagina uit handen.

Lotus Diffusers

Monica van Pimped by Moon

Monica maakte een carrièreswitch, besloot het roer in eigen hand te nemen en startte Pimped by Moon. Een bedrijf waarbij ze meubels restyled. Ik maakte een website, deed een zoekwoordenanalyse en hielp haar met het plaatsen van blogs.

Erna van Dresspoint


‘Nanda, onze site moet wat frisser en hipper.’ Ik begreep wat Erna daarmee bedoelde. Erna wilde zelf zo min mogelijk te maken hebben met de bouw, of alle andere dingen die er bij komen kijken. Ik mocht de hosting en domeinnaamregistratie per direct overnemen en kreeg carte blanche voor de site. Heerlijk! Binnen een paar weken stond er een frissere site.
Daarna hebben wij ook tijdelijk de Facebookpagina van Dresspoint in beheer genomen, om te spelen en te zien wat daar aan verbetert kan worden. We hebben een inhouse workshop Instagram en Canva gegeven. Daarnaast passen we elk half jaar de foto’s aan naar het seizoen en we verzorgen de webmailingen.

Jeroen en Antoinette van CNTRL F


Vlak voor de zomervakantie wilden Jeroen en Antoinette graag een site voor het bedrijf wat zij wilden opzetten. En eigenlijk, moest het nu. Ik hou van snelheid. Dus ik deed het heel graag nu. Binnen anderhalve week waren we van scratch naar een gebruiksvriendelijke site die zijn geld inmiddels heeft opgebracht. Wekelijks geven Jeroen en Antoinette trainingen en detacheren zij mensen in de finance sector. Plannen voor uitbreiding zijn inmiddels gerealiseerd. CNTRL F.


Monique van Bijspijkeren bij Monique

Ooit heb ik met Monique op een reisbureau gewerkt. Nu maak ik websites en is zij juf. Een juf die graag bijles gaat geven. De wensen waren vooral dat de site met een krap budget moest worden gebouwd. Ik adviseerde Monique over de mogelijkheden en bouwde met weinig middelen deze site waarmee ze inmiddels haar eerste leerlingen heeft geholpen. We maakten gebruik van een paar flitsende stockfoto’s, kozen voor kleurrijk en speels. Ook het bijtje is een rechtenvrije afbeelding, die we hebben gebruikt om haar visitekaartje te maken.
Bijspijkeren bij Monique

Van der Geest bloembollen

Toen de tulpen mooi op het land stonden belde Mirjam mij op. ‘Ze zijn nú perfect!’. Ik toog tijdens het paasweekend met mijn fototoestel naar de vier verschillende stukken grond waar de tulpen prachtig in bloei stonden. Ik kroop op mijn buik onder de tulpen en maakte van elke tulp afzonderlijk een ‘profielfoto’. Toen Pieter en Mirjam het weer iets rustiger kregen praatte ik over de site. Hoe moet het er uit komen te zien? En hoorde ik het bevlogen verhaal van Pieter aan, waarbij hij antwoord gaf op de vraag ‘Waarom word je bollenboer?’
We bouwden de Facebookpagina op en maakten van elke tulp een profielkaartje / graphic om eindeloos te gebruiken.
Van der Geest Bloembollen

Groenlokaal

De site van hotspot Groenlokaal in Alkmaar is een plaatje! Deze groene lunchplek en B&B in Alkmaar heeft zichzelf inmiddels goed op de kaart gezet.

DKD-Sign


Met Krista van DKD-sign werk ik graag samen. Zij heeft altijd genoeg werk en daarom was lange tijd haar site een ondergeschoven kindje. Samen hebben er weer iets moois van gemaakt!

Sandra van Stralend Schrijven

Sandra heeft maar liefst zeven sites op haar naam staan. Maar ze is enorm druk met haar bedrijf dat ze zichzelf weinig tijd gunde er vaak naar te kijken. Tot ze op een dag dacht dat het zo niet verder kon. Ze nam contact met mij op en samen keken we naar het best template voor haar wensen. Sandra is zelf aardig handig in WordPress. Wat ze zelf kon doen deed ze en ik maakte het af in de layout wat ze graag uit handen gaf.
Het resultaat zie je hier: Stralend Schrijven.

Mark van Driptrayholder

‘Nanda! Ik heb een goed idee!’, zei Mark na de zomervakantie (de beste plannen worden dan geboren). Er moest een webshop komen voor zijn twee producten. Verzending wereldwijd. In twee talen en later misschien nog meer. Zo! Ik zette een eenvoudige webwinkel in elkaar, vertaalde hem et voilá, Mark is in business. 

Familiereisblogger Gaby


Collega familiereisblogger Gaby heeft een drukke baan als marketingspecialist. Ze had een website voor haar blog, ooit begonnnen als hobby, waar ze graag een professioneler look voor wilde hebben. Wij maakten een site waardoor je direct op vakantie wilt in magazine stijl. Kom even klikken bij Gaby!

Kapsalon Joos

Jolanda van Kapsalon Joos had werkelijk geen idee wat ze met haar website aan moest. Ze had duidelijk ideeen over de kleuren en had en paar steekwoorden voor mij: simpel, strak en zwart/wit. Ik gooide er een lekkere ‘ballsy’ kleur oranje bij, maakten foto’s in de zaak, een mooie graphic voor haar prijslijst en nu heeft ze een prachtige site en heel veel leuke reactie’s hierop! De website van Kapsalon Joos is bij ons in beheer, ook regelen wij de hosting. Zo kan Jolanda lekker doen waar zij goed in is… knippen!

Schilder Robert

Voor schilder Robert van de Goor maakten we: Het Schildershuys

Robert veranderde begin 2018 zijn bedrijfsnaam. Rondom de wijziging hebben we geholpen met de communicatie rondom deze wijziging. We maakte en aantal mooie plaatjes voor zijn Facebookpagina.

Timmerberdrijf Van Gent Totaalbouw

Voor timmerbedrijf VAN GENT Totaalbouw maakten we deze website: VAN GENT Totaalbouw.
Danny wilde graag een stoere en beknopte site waarop duidelijk werd wat zijn werkzaamheden waren, voor hem was bovendien de vindbaarheid van zijn bedrijf op Google belangrijk. 

Kookaffaire

Kookaffaire was zonder meer een heerlijke opdracht. Ik werd aangestoken door het enthousiasme van kookblogger Astrid. Zij wilde een volwassen site met verschillende handige zoekmogelijkheden. Het resultaat is een website om van te watertanden.

Mijn eigen reisblog Wandernan

En natuurlijk is mijn eigen blog Wandernan een voorbeeld van wat er mogelijk is. Ik hou van een strakke site, waarop kleuren kunnen worden aangepast. Ik wil veel foto’s kwijt kunnen en deze groot tonen.