Nanda van Wanderweb

WanderWeb wordt gerund door mij, mijn naam is Nanda Koopman.

Als blogger (voor mijn blog Wandernan) ben ik bijna altijd en overal online. Als geen ander weet ik dus ook dat een website niet ingewikkeld hoeft te zijn om goed te werken. En heb ik ruime ervaring in gebruiksvriendelijke en klantgerichte oplossingen.

Ik denk graag mee en ben niet aan kantoortijden gebonden. Dat is wel zo prettig in een wereld die om steeds meer flexibiliteit vraagt.

Op mijn blog Wandernan kun je desgewenst nog veel meer lezen over wie ik ben en wat mij drijft. En doe je en passant ook nog wat fijne reis- en vakantietips op.
Op Wandernan pas ik affiliated marketing toe, waarmee ik een passief inkomen creëer.

Een paar jaar terug was ik voor mijn blog Wandernan op zoek naar een webbouwer en enorm schrok van de prijzen. Als startende ondernemer heb je zo’n dure site echt niet nodig. Of heb je daar simpelweg geen budget voor. Op dat moment ben ik zelf op zoek gegaan in het bos van domeinnaamregistratie en bouwen en ik bleek dat ontzettend leuk te vinden.

Maar het is natuurlijk niet alleen een mooie strakke site die je website goed maakt. Je hebt ook sprekende foto’s nodig (toevallig ben ik een enthousiast fotografe en weet waar je mooie stockfoto’s kunt vinden), een prettig lopende tekst (ik blog, teksten schrijven is wat ik doe), moet je te vinden zijn op het wereldwijde web én heb je wat commercieel inzicht nodig. Ik heb jarenlang op een reisbureau gewerkt en daar de laatste jaren gecoacht op verkoopgesprekken. Ook gaf ik daar cursussen.

Ik weet dus prima hoe we jouw klanten moeten aanspreken en kan hierin uitstekende adviezen in geven.

Waarom kies je voor Wanderweb?
– ik werk al geruime tijd als webbeheerder voor Wandernan en heb er erg veel plezier in het vervolmaken van perfecte websites.
– ik heb jarenlang in een commerciële functie gewerkt en weet hoe je een klant het best kunt triggeren voor jou te kiezen. Op mijn LinkedIn profiel kun je meer lezen over mijn achtergrond.
– ik ben bedreven in fotografie en weet een product of dienst mooi weer te geven.
teksten schrijven is mijn passie, ik schrijf vooral volgens het principe less is more.
– bovenal ben ik een goede luisteraar en kan de juiste vragen stellen om uw behoefte te bepalen en te vertalen naar een tekst en website die bij je past
– ik ben geduldig, kan goed uitleggen
– ik heb een ruim netwerk met professionals om me heen waar ik fijn mee samenwerk: een goede fotograaf, grafisch designer, WP specialist en uitstekende hosting met amper downtime.

→ Wat heel erg belangrijk is om te weten is dit ik enorm veel plezier in mijn werk heb, dát zie je terug in het eindresultaat