Telefoonnummer

06 133 46 726

Email

info@wanderweb.nl

Openingstijden

altijd

Natuurlijk ben je nieuwsgierig wat dat allemaal kost… Zelf ben ik erg prijsbewust en hou ik van kristalheldere tarieven. Die kun je krijgen, goed te communiceren.

Website

Voor een site is het erg moeilijk dit even uit de losse mouw te schudden. Misschien wil jij iets héél eenvoudigs waarvan ik al weet dat het minder kost dan een gemiddelde site. Misschien wil je zelf alle teksten schrijven. En moeten ze dan nog nagelopen worden, of niet. Misschien heb je een budget, en wil je weten wat er mogelijk is. Wie gaat de producten toevoegen van je nieuwe webshop? Of wil je een leden log-in?

Ik kan snel helder voor ogen hebben wat een site voor jou ongeveer kost. Wanneer je het formulier op de pagina ‘wenseninventarisatie‘ invult, krijg je een uitgespliste offerte. Op die manier weet je ook waar de kosten in zitten en kun je een keuze maken waarin je wél en niet wilt investeren.

Mailchimp

Mailchimp is een fantastisch mailsysteem waar iedereen mee kan werken. Wanneer je eenmaal een goede template hebt, is de rest peanuts. En vind je dat zelf niet, dan kunnen wij het versturen uit handen nemen.

Afhankelijk van de inhoud per brief kunnen we een vast tarief per brief afspreken. 

Virtual Assistance

Ken je dat? Van die kleine dingetjes op je website of Facebookpagina die je maar niet voor elkaar krijgt. Dat het net even niet uitkomt om een nieuwsbrief te versturen. Heb je dat soort dingen wekelijks en heb je geld om het uit te besteden? Dan kun je mij voor een gereduceerd tarief een vast aantal uren per week inhuren.

Wat kan ik voor je doen?

  • je webshop beheren en optimaliseren
  • je blog optimaliseren, sitespeed verbeteren, categorieën organiseren
  • teksten herschrijven en nalopen
  • blogs schrijven
  • nieuwsbrieven maken
  • orde scheppen in chaos
  • een marketing plan schrijven
  • ideeën spuien
  • en uitvoeren
  • foto’s maken
8 uur per week42,50 per uur1360 per maand
4 uur per week45,00 per uur720 per maand
2 uur per week47,50 per uur380 per maand
1 uur per week50,00 per uur200 per maand

Waarom kies je voor mij? Geen gedoe met contracten.
– ik kies mijn eigen werktijden
– jij kunt per week opzeggen
– duidelijke kosten, dus makkelijk te begroten

Klein onderhoud

Heb jij een waslijst met punten liggen die je graag aan je site zou willen wijzigen, maar kom je er niet toe? Stuur mij je lijst en ik los het voor je op voor EUR 1,- per minuut. Prioriteer je lijstje en stuur een virtuele postduif naar mijn mailbox.

Je kunt vooraf ook een budget aangeven, en mij laten waarschuwen wanneer ik op 80% van de kosten zit. Vaak werk ik sneller dan mensen denken.

Overige zaken

HostingEUR 65,- per jaar
DomeinnaamregistratieEUR 20,- per jaar
Onderhoud per kwartaalEUR 107,- per jaar
Onderhoud per 2 maandenEUR 160,- per jaar
Onderhoud per maandEUR 321,- per jaar
Klein onderhoud EUR 1,- per minuut
Half uur sparren (online)EUR 30,-
Uur sparrenEUR 55,-
Marketing plan schrijvenEUR 215,-

Vragen

Het kan natuurlijk zijn dat je er niet uitkomt met deze tarieven. Je kunt mij altijd een mail sturen om jouw specifieke wensen te overleggen.

Voor meer info zie CONTACT