Tarieven

Natuurlijk ben je nieuwsgierig wat dat allemaal kost. Zelf ben ik erg prijsbewust en hou ik van kristalheldere tarieven.

Website

Voor een site is het moeilijk dit even uit de mouw te schudden. Misschien wil jij iets héél eenvoudigs waarvan ik al weet dat het minder kost dan een gemiddelde site. Misschien wil je zelf alle teksten schrijven. En moeten ze dan nog nagelopen worden, of niet. Misschien heb je een budget, en wil je weten wat er mogelijk is. Wie gaat de producten toevoegen van je nieuwe webshop? Of wil je een leden log-in? Allemaal vragen waar je van tevoren goed over na moet denken.

Na een wenseninventarisatie kan snel voor ogen hebben wat een site voor jou kost. Deze kunnen we online doen. We maken dan online kennis en werken samen door het formulier heen.

Nog eenvoudiger en sneller, wanneer je het formulier op de pagina ‘wenseninventarisatie‘ invult, krijg je een uitgespliste offerte. Op die manier weet je ook waar de kosten in zitten en kun je een keuze maken waarin je wél en niet wilt investeren.

Een website heb je vanaf EUR 600,-
Een webshop vanaf EUR 1200,-

Mailchimp

Mailchimp is een fantastisch mailsysteem waar iedereen mee kan werken. Wanneer je eenmaal een goede template hebt, is de rest peanuts. En vind je dat zelf niet, dan kunnen wij het versturen uit handen nemen.

Opzet:
– aanmaken van 1 mailinglijst (ongeveer 15min)
– aanmaken van 1 landing page met inschrijfformulier (ongeveer 1 uur)
– aanmaken van een eerste template voor jouw nieuwsbrief (ongeveer 2 uur)

Deze reken ik af op urenbasis. Daarna kunnen we het versturen uit handen nemen. De eerste 3 brieven worden op basis van een uurtarief afgerekend, daarna kunnen we een vaste prijs per brief afspreken, welke voor een jaar geldig is. Dit komt meestal neer op zo’n 45 tot 60 euro per nieuwsbrief.

Virtual Assistance

Ken je dat? Van die kleine dingetjes op je website of Facebookpagina die je maar niet voor elkaar krijgt. Dat het net even niet uitkomt om een nieuwsbrief te versturen. Heb je dat soort dingen wekelijks en heb je geld om het uit te besteden? Dan kun je mij voor een gereduceerd tarief een vast aantal uren per week inhuren.

Wat kan ik voor je doen?

 • je webshop beheren en optimaliseren
 • je blog optimaliseren, sitespeed verbeteren, categorieën organiseren
 • teksten herschrijven en nalopen
 • blogs schrijven
 • nieuwsbrieven maken
 • orde scheppen in chaos
 • een marketing plan schrijven en naleven
 • ideeën spuien
 • en uitvoeren
 • foto’s maken (portretten)
8 uur per week47,50 per uur
4 uur per week50,00 per uur
2 uur per week55,00 per uur
1 uur per week60,00 per uur

Waarom kies je voor mij?

 • geen gedoe met contracten
 • ik heb niet per se ruimte op kantoor nodig, kan alles op afstand doen
 • jij kunt per week opzeggen
 • duidelijke kosten, dus makkelijk te begroten
 • kennis van veel zaken
 • een groot netwerk

Klein onderhoud

Heb jij een waslijst met punten liggen die je graag aan je site zou willen wijzigen, maar kom je er niet toe? Stuur mij je lijst en ik los het voor je op voor EUR 1,10 per minuut. Prioriteer je lijstje en stuur een virtuele postduif naar mijn mailbox.

Je kunt vooraf ook een budget aangeven, en mij laten waarschuwen wanneer ik op 80% van de kosten zit. Vaak werk ik sneller dan mensen denken.

Coaching

Coaching kan online of 1-op-1 op locatie. Kosten EUR 75,- per uur.

Analyse online marketing

Wil je weten hoe ik tegen jouw online marketing aan kijk? En wil je daarvan een mail ontvangen met geprioriteerde actiepunten? Dat kan voor EUR 35,00

Het enige wat je hoeft te doen is mij een mail te sturen met een link naar alle kanalen die ik voor je kan bekijken (website, Instagram, Facebook, LinkedIn etc) en jij kan van mij een mail terug verwachten.

Marketing plan

Samen stellen we duidelijke doelen. Je krijgt van mij een mooie afvinklijst per kwartaal. Full focus op je online marketing.

Alles op een rij

Hosting (bandbreedte max 10 GB – opslag max 1 GB)EUR 72,50 per jaar
Per 1 GB extra opslag of 10 GB extra bandbreedteEUR 10,- per jaar
DomeinnaamregistratieEUR 20,- per jaar
Websitevanaf EUR 600,-
Webshopvanaf EUR 1200,-
Onderhoud per kwartaalEUR 120,- per jaar
Onderhoud per 2 maandenEUR 180,- per jaar
Onderhoud per maandEUR 360,- per jaar
Klein onderhoudEUR 1,10 per minuut
Half uur sparren (online)EUR 35,-
Uur sparrenEUR 65,-
Uur coaching EUR 75,-
Analyse online marketing (per mail)EUR 35,-
Marketing plan schrijven samen met jou (plusminus 2 uur samen)EUR 225,-

Vragen

Het kan natuurlijk zijn dat je er niet uitkomt met deze tarieven. Je kunt mij altijd een mail sturen om jouw specifieke wensen te overleggen.

Voor meer info zie CONTACT